Boekhouding online

logo AdsolutAVISO+ KLANTENPORTAAL

Via het klantenportaal kan u als klant uw boekhouding online raadplegen, documenten digitaal aanleveren / opvragen, communiceren met ons kantoor en bovendien gebruik maken van een online facturatie-module. U kan als klant, op interactieve wijze, inzicht en input hebben in elk aspect van de boekhouding en de resultaten.

 

 

Het klantenportaal voor de perfecte samenwerking en communicatie tussen dossierbeheerder en klant

Met het online kantenportaal maken we handig gebruik van de moderne technologieën om de communicatie tussen uzelf als klant en ons kantoor vlot te laten verlopen. Via uw eigen account kan u inloggen op een veilige manier en dit wanneer het u uitkomt. Uiteraard is het nog altijd mogelijk om per mail / telefoon uw vaste dossierbeheerder te contacteren.

 

afbeeldingen boekhouding online 2U kan voortaan uw boekhouding online volgen!

U kan als klant online uw boekhouding zelf opvolgen door middel van een overzichtelijk dashboard. Hiermee krijgt u onmiddellijk zicht op uw omzet, aankopen, brutomarges, opbrengsten, kosten en uiteraard op het resultaat. Maar ook het banksaldo is onmiddellijk zichtbaar én het openstaand saldo bij klanten en leveranciers. Deze interface laat toe om taken uit te voeren zoals het afdrukken van rapporten en het online aanmaken van facturen.

 

Alle relevante cijfers verzameld

Het klantenportaal bevat naast een online facturatie-module, ook enkele overzichtelijke grafieken en cijfermateriaal. Deze worden meteen gesynchroniseerd en bevatten dus ook steeds de recentste cijfers:

 

  • Resultatenrekening: kosten, opbrengsten, evolutie, syntheses, ...
  • Kostenstructuur tot op rubriek- en boekingsniveau: huidige waarde, evolutie, afwijking balans met een overzicht van de verschillende ratio's
  • Klanten / leveranciers: openstaande bedragen, vervallen bedragen, …
  • Duplicaten van al uw documenten (verkoop- en aankoopfacturen)
  • Overzicht banksaldi en financiële posten

Snel aanleveren van documentenfoto facebook app

Er zijn 3 manieren om uw facturen en overige boekhoudkundige documenten tot bij ons te krijgen:

  1. uploaden of slepen via het klantenportaal
  2. mailen naar een uniek mailadres
  3. foto's nemen via de Aviso+ app

 

 

 

Heeft u interesse?

Aarzel dan niet en maak vandaag nog uw afspraak om vrijblijvend te komen kijken naar de functionaliteiten van ons Aviso+ klantenportaal.

Afspraak

 

Afspraak

 

Contactgegevens:

Hekstraat 60
3580 Beringen
011/27.83.20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aviso+, Erkend door ITAA

boekhoudlogoAviso+ | BE 0456.026.001 |
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.111.109

 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is puur ter informatie. aan teksten kunnen geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Onze dosierbeheerders staan altijd ter beschikking. 

GEDRAGSCODE E-INVOICING

Ons kantoor heeft de gedragscode voor elektronische facturatie ondertekend en wenst hiermee een actieve rol te vervullen ter promotie van digitale facturatie.

 

Lees meer over gedragscode e-invoicing