Digitale Bankafschriften

Ons kantoor is er zich van bewust dat het werken op zelfstandige basis heel wat administratieve rompslomp met zich meebrengt. Om er voor te zorgen dat u zich zoveel mogelijk kan bezighouden met daar waar u goed in bent, zijn wij constant op zoek naar opportuniteiten om deze administratieve lasten te verlagen. Zo heeft ons kantoor een samenwerking op poten gezet met Codabox. Via codabox kunnen wij uw bankuittreksels verkrijgen en zorgen wij voor alle administratieve formaliteiten en technische verbindingsmodaliteiten met uw bank. Van zodra u hiervoor een volmacht ondertekent, hoeft u uw uittreksels nooit meer af te drukken / in te scannen en aan ons te bezorgen.

 

Codabox 1

 

 

 

Afspraak

 

Contactgegevens:

Hekstraat 60
3580 Beringen
011/27.83.20
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aviso+, Erkend door ITAA

boekhoudlogoAviso+ | BE 0456.026.001 |
Erkend door het ITAA met erkenningsnummer 50.111.109

 

Disclaimer

Alle informatie op deze website is puur ter informatie. aan teksten kunnen geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Onze dosierbeheerders staan altijd ter beschikking. 

GEDRAGSCODE E-INVOICING

Ons kantoor heeft de gedragscode voor elektronische facturatie ondertekend en wenst hiermee een actieve rol te vervullen ter promotie van digitale facturatie.

 

Lees meer over gedragscode e-invoicing